Beste Felco snoeischaar dames: Deze snoeischaren zijn geschikt!

Beste felco snoeischaar damesIn dit artikel vertel ik je wat de beste Felco snoeischaar voor dames is en waar je bij de aanschaf van een Felco snoeischaar op moet letten. Eén van de beste merken snoeischaren op de markt zijn van het merk Felco. Het zijn stevige snoeischaren met een lange levensduur en waarmee je over het algemeen veel prettiger kunt werken dan een snoeischaar in een lagere prijsklassen.

Felco snoeischaren zijn misschien wel iets duurder dan een gemiddelde snoeischaar, maar het voordeel is dat je er tientallen jaren mee kunt doen. Wat een Felco snoeischaar ongeveer kost en waar je een snoeischaar voor dames aan kunt aanschaffen vertel ik je in dit artikel!

Waarom een Felco snoeischaar?

Het merk Felco is één van de bekendste merken snoeischaren en als je het mij vraagt ook de beste. Het merk Felco heeft diverse snoeischaren in het assortiment die voor verschillende gebruikers en doeleinden zijn geschikt. Zo heb je snoeischaren voor grote handen, kleine handen en linkhandige.

Wat ik ook prettig vind aan de snoeischaren is dat je de onderdelen los kunt bestellen. Het kan wel eens voorkomen dat je de veer kwijt raakt. Waar je in dit geval bij veel snoeischaren een nieuwe snoeischaar moet kopen, is dit bij een Felco snoeischaar niet het geval.

Dankzij de hoge kwaliteit en de mogelijkheid om losse onderdelen te bestellen gaat een snoeischaar tientallen jaren mee. Ik hoor wel eens van hoveniers die al ruim 30 jaar met dezelfde snoeischaar van Felco werken.

Bij snoeischaren van het merk Felco is ook gedacht aan de vormgeving van de snoeischaar. Hierdoor ligt de snoeischaar prima in hand en kun je er urenlang mee snoeien. In vergelijking met sommige andere snoeischaren is er zeker gedacht aan ergonomisch werken en krijg je minder snel last van je gewrichten.

Waar moet een Felco snoeischaar aan voldoen?

Wanneer je een Felco snoeischaar gaat aanschaffen, zijn er een aantal aandachtspunten waar je rekening mee kunt houden Onderstaand een opsomming van de meest belangrijkste aandachtspunten:

  • Linkhandig of rechtshandig;
  • Grote handen of kleine handen;
  • Tuinwerkzaamheden of bloemschikken?;
  • Snijdikte
  • Aluminium of stalen handgrepen;
  • Gewicht;
  • Revolving handvat.

Beste Felco snoeischaar dames

Er zijn enkele snoeischaren van het merk Felco die opvallend veel voor dames worden verkocht. De reden hiervan is dat deze snoeischaren compact en licht in gewicht zijn.

Felco 6

Een veel verkochte snoeischaar van het merk Felco door dames is de Felco 6. Deze snoeischaar heeft comfortabele, lichte en stevige handgrepen. Het bovenmes en ondermes zijn gemaakt van gehard staal waardoor de snoeischaar extra stevig is.

Het prettige aan deze snoeischaar is dat je levenslang garantie krijgt! Hiernaast zijn alle onderdelen los verkrijgbaar. Mocht je een onderdeel verliezen dan is dit onderdeel dus eenvoudig te bestellen, waardoor je geen nieuwe snoeischaar hoeft aan te schaffen.

Felco F160 voor kleine handen

De Felco F160 is een snoeischaar geschikt voor kleine handen. De snoeischaar is ideaal voor lichte snoeiklussen zoals het afknippen van vaste planten of het verwijderen van uitgebloeide bloemen.

Qua kleur wijkt deze snoeischaar af van de bekende rode snoeischaren van het merk Felco. Ook voor dit type geldt dat alle onderdelen goed verkrijgbaar zijn.

Felco 15

De Felco 15 is een snoeischaar met een compact ontwerp en roterende handgreep. Het is hierdoor mogelijk om de snoeikracht te spreiden en de spierspanning te verminderen.  De snoeischaar is geschikt voor kleine handen maar kan ook door mensen met grote handen worden gebruikt.

De snoeischaar is licht in gewicht en erg krachtig, waardoor je veel energie bespaart tijdens het snoeien. De prijs van deze snoeischaar is iets hoger dan de meeste Felco snoeischaren.

Wat kost een Felco snoeischaar voor dames?

De prijs van een Felco snoeischaar voor dames ligt gemiddeld tussen de 35 en 70 euro. De prijs is afhankelijk van het type snoeischaar. Zo is de ene snoeischaar van het merk Felco net wat goedkoper dan de andere.

Hiernaast zien we ook flinke prijsverschillen tussen de verschillende verkopers van de snoeischaar. In extreme gevallen kan de prijs voor dezelfde type snoeischaar soms wel meer dan 15 euro schelen.

Meestal zijn de prijzen online wat voordeliger dan in de winkel.

Replica Felco

De Felco snoeischaar staat bekend om zijn rode kleur. Er zijn snoeischaren die qua uiterlijk veel op de Felco snoeischaren lijken. Ze zijn een stuk goedkoper en daarom voor veel mensen aantrekkelijker. Toch is de kwaliteit van deze snoeischaren een heel stuk lager dan de Felco snoeischaar. Wanneer je voor kwaliteit wilt gaan, raad ik je aan om voor de Felco snoeischaar te kiezen.

Accessoires Felco snoeischaar

Wanneer je een Felco snoeischaar gaat aanschaffen, kun je eventueel ook accessoires bestellen voor je snoeischaar. Bij een Felco snoeischaar wordt vaak een holster besteld. Het voordeel van een houder / holster is dat je de snoeischaar kunt opbergen als je in de tuin aan het werk bent. Hierdoor raak je de snoeischaar minder snel kwijt als je deze tijdelijk ergens neer legt.

Een ander voordeel is dat de snoeischaar veilig is opgeborgen. Het gebruik van een holsters is een stuk veiliger dan wanneer je de snoeischaar in je broekzak stopt. Bekijk hier de holster voor een Felco snoeischaar.

Waar kopen?

Een Felco snoeischaar kun je in diverse (web)winkels kopen. In de onderstaande (web)winkels worden de meeste Felco snoeischaren verkocht.

Bol.com

Het voordeel van bol.com is dat het online assortiment erg groot. Waar in veel winkels maar één type Felco snoeischaar te koop is, is bij bol.com het aanbod wat groter. Hierdoor kun je de snoeischaren in prijs met elkaar vergelijken en kun je de snoeischaar vinden die voldoet aan je wensen.

Wanneer je een snoeischaar bestelt bij bol.com, wordt deze meestal binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd, zodat je snel aan de slag kunt met snoeien.

Bekijk het aanbod op bol.com!

Tuincentrum

Je zou ook een bezoekje kunnen brengen bij een Tuincentrum bij je in de buurt. Echter is het maar de vraag of ze snoeischaren van het merk Felco in het assortiment hebben. Veel tuincentrums verkopen snoeischaren van het merk Gardena. Een enkeling heeft ook Felco snoeischaren in het assortiment. Het assortiment is niet zo groot als bij bol.com.

Welkoop

Welkoop is een winkel waar ze alles hebben voor tuin & dier. De meeste Welkoop filialen hebben enkele Felco snoeischaren in het assortiment. Je zou een Felco snoeischaar ook kunnen aanschaffen via de webshop van Welkoop.

Thijs
 

Met mijn jarenlange ervaring als hovenier probeer ik er voor te zorgen dat jij het beste uit je tuin kunt halen!

>