Container ombouw voor 3 containers: Dit zijn de beste!

Container ombouw 3 containersBen je op zoek naar een container ombouw voor 3 containers? In dit artikel vertel ik je welke de beste zijn en waar je bij het aanschaffen van een container ombouw op kunt letten.

De afgelopen jaren wordt een container ombouw steeds populairder. Het is een manier om de lelijke containers in je tuin weg te werken, zodat je er niet tegen aan hoeft te kijken. Verder zorgt een container ombouw voor minder stankoverlast en ongedierte.

Wanneer je van plan bent om een container ombouw voor 3 containers te kopen, raad ik je aan om niet meteen de eerste de beste container ombouw die je tegenkomt aan te schaffen. Er zitten namelijk grote kwaliteitsverschillen in container ombouwen.

Het aanschaffen van een container ombouw kan een flinke investering zijn, daarom is het verstandig om voor een goede kwaliteit container ombouw te gaan die jarenlang mee gaat! De 4 container ombouwen die ik in dit artikel aan je toelicht, gaan jarenlang mee.

Verder wordt in dit artikel duidelijk wat een container ombouw voor 3 containers kost en waar je deze kunt aanschaffen. Hopelijk vind je net het lezen van dit artikel de container ombouw die het beste past in je tuin!

Waarom een container of kliko ombouw?

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om een container ombouw aan te schaffen. De meest genoemde redenen om een container ombouw aan te schaffen, zijn onderstaand toegelicht.

Containers zijn een doorn in het oog

In veel tuinen zijn de containers een doorn in het oog. Ze zien er namelijk niet aantrekkelijk uit en belemmeren vaak het uitzicht. Een interessante optie is in dit geval om te kiezen voor een container ombouw.

Een container ombouw kan bestaan uit diverse materialen en zorgt er voor dat je containers uit het zicht staan. Hierdoor storen veel mensen zich minder snel aan de containers in hun tuin.

Ongedierte

Een containers ombouw zorgt er voor dat ongedierte minder goed bij de container kunnen komen. Sommige container ombouwen zijn zodanig dicht dat er geen muizen of ratten de container kunnen bereiken. Een container ombouw zorgt er ook voor dat insecten minder goed bij de container kunnen komen. Zo heb je minder last van vliegen.

Minder stank

Een container ombouw zorgt voor minder stank overlast. Hierdoor is het aangenamer om buiten te zitten tijdens de warme dagen. Ondanks een container ombouw kan een container toch erg smerig worden. In dit geval is het verstandig om de container met enige regelmaat te reinigen. Vooral de GFT-bak kan bij warm weer erg gaan stinken. In het artikel ‘Hoe GFT-bak schoonmaken’ vertel ik je hoe je deze schoon kunt (laten) maken.

Container waait niet om

In open tuinen kan het wel eens flink waaien. Hierdoor kunnen ook de containers omwaaien. Een container ombouw zorgt er voor dat containers niet om kunnen waaien. Zo voorkom je dat je jouw container van de grond af moet rapen en dat het afval uit de container ligt.

Welke kliko ombouw is geschikt voor mijn container?

Wanneer je een kliko ombouw wilt aanschaffen voor de je containers dan heb je de keuze uit een ombouw voor 1, 2, 3 of 4 containers. Heb je 3 containers dan is het aannemelijk om te kiezen voor een containerombouw die geschikt is voor 3 containers. Het voordeel is dat je hier één container ombouw voor nodig hebt.

Ik zie ook wel eens dat er wordt gekozen voor 3x een containerombouw voor één container. Over het algemeen is één container ombouw voor drie containers voordeliger in de aanschaf. Een reden waarom voor een container ombouw voor één kliko wordt gekozen is dat de containers niet bij elkaar (kunnen) staan.

Beste container ombouw

Onderstaand heb ik de beste container ombouwen voor 3 containers voor je op een rijtje gezet. Deze container ombouwen zijn van een goede kwaliteit. Wanneer je één van de onderstaande producten aanschaft, weet je dat je een goed product in huis haalt.

TuinChamp Container ombouw 3 kliko´s

De container berging van TuinChamp is geschikt voor 3 containers en bestaat uit geïmpregneerd hout en wilgen. Doordat het hout geïmpregneerd is, heeft deze container ombouw een lange levensduur.

De container ombouw heeft een gesloten achterzijde en is erg stevig. De afmetingen van het product zijn 83 cm diep, 204 cm breed en 132 cm hoog. De afmetingen aan de binnenzijde per containerplaats zijn 76 x 63 x 129 cm. Wanneer je dit product bestelt, krijg je het hang- en sluitwerk meegeleverd.

Het product wordt aangeboden via bol.com maar is ook rechtstreeks te bestellen via TuinChamp. Door rechtsreeks te bestellen via TuinChamp bespaar je flink op de kosten!

Klikoberging ombouw 3 containers

Wanneer je op zoek bent naar een containerberging van grenen hout dan is wellicht deze kliko berging geschikt. De container ombouw is geschikt voor 3 containers van 240 liter. Het hout van de container ombouw is geïmpregneerd, waardoor het lang mee gaat. Hiernaast beschikt het hout over het FSC-keurmerk. Dit betekent dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt.

Het product wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en hang- en sluitwerk. De afmetingen bedragen 129 x 225 x 91 cm.

Containerombouw 3 stuks douglashout

Deze container ombouw van douglashout valt bij veel mensen in de smaak vanwege de uitstraling en de goede kwaliteit. De container ombouw is voor 3 containers geschikt. Het plaatsen van de containers in de ombouw kan dankzij de deuren aan de voorkant. Hiernaast kunnen de kleppen aan de bovenkant open, zodat je makkelijk afval in de container kunt gooien.

De afmetingen van het product zijn 196 x 87 x 125 cm. De ombouw is geschikt voor 240 liter containers met een maximale maat van 58 x 75 x 110 cm.

Wanneer je dit product bestelt, wordt het geleverd als een bouwpakket. In zes stappen kun je deze container ombouw met behulp van een boormachine handig in elkaar zetten.

Containerombouw 3-deurs

Wil je een container ombouw die erg stevig is en jarenlang mee gaat? Dan zou je voor deze 3-deurs container ombouw kunnen kiezen. De container ombouw is gemaakt van staal en douglashout wat een erg mooi effect geeft in de tuin.

De achterkant van de container ombouw is open, waardoor het verstandig is om deze tegen een muur, wand of schutting te plaatsen. Eventueel kun je zelf de achterkant nog dichtmaken met douglashout. De afmetingen van dit product bedragen 206 x 113 cm.

Waar op letten bij aankoop container ombouw?

Wanneer je een container ombouw voor 3 containers gaat kopen, zijn er diverse aandachtspunten waar je rekening mee kunt houden. Wij helpen je bij de aankoop door de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje te zetten.

Afmetingen

Bij het aanschaffen van een container ombouw raad ik je aan om te letten of de afmetingen van de container ombouw groot genoeg zijn voor de 3 containers. Containers kunnen in formaat verschillen. Gelukkig passen de meeste containers in de container ombouw voor 3 containers.

Materiaal

Vóór je een container ombouw gaat aanschaffen, bedenk dan vooraf goed uit welk materiaal de container ombouw moet bestaan. Kies je voor een container ombouw van kunststof, hout of ga je voor een container ombouw van schanskorven of wilgentakken?

Ik raad je aan om voor een materiaal te kiezen wat het beste past bij je tuin. Heb je een natuurlijke tuin ga dan voor een container ombouw van hout!

Uitstraling

In container ombouwen heb je best wat kwaliteitsverschillen. Er zijn container ombouwen die er best simpel uitzien en weinig uitstraling hebben. Wanneer je een mooie tuin hebt, dan is mijn advies om niet voor deze simpele container ombouw te gaan. Beter kun je investeren in een goede kwaliteit container ombouw met een mooie uitstraling die past bij je tuin.

Zo zijn er mooie container ombouwen van douglashout of van wilgen. Deze container ombouwen hebben net wat meer uitstraling waardoor je er jarenlang met plezier tegenaan kunt kijken.

Makkelijk te openen

Belangrijk bij de aanschaf van een container ombouw is om er op te letten of deze handig in gebruik is. Gaan de deurtjes makkelijk open en kun je de deksel van de container ombouw en container in één handeling openen?

Kant- en klaar of bouwpakket

De meeste container ombouwen worden geleverd als een bouwpakket. Met behulp van een handleiding is deze meestal vrij eenvoudig en binnen een kort tijdsbestek in elkaar te zetten. Ben je iemand die houdt van gebruiksgemak dan zou je kunnen kiezen voor een kant- en klare containerombouw. Deze hoef je alleen maar te plaatsen in je tuin.

Levensduur

De aanschaf van een container ombouw is meestal een investering van enkele honderden euro’s. Door de hoge aanschaf kosten wil je natuurlijk wel dat de container jarenlang mee gaat. In dit geval raden we je aan om er op te letten dat je een container ombouw aanschaft die jaren lang mee kan gaan.

Bij een container ombouw van hout kun je letten op de duurzaamheidsklasse van het hout. Douglas hout gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Er zijn echter ook container ombouwen die zijn gemaakt van houtsoorten die in een buitenomgeving slechts enkele jaren mee gaan. Om de levensduur te verlengen kun je het hout behandelen. Sommige container ombouwen worden geleverd met duurzaam hout.

Een container ombouw van kunststof gaat meestal jarenlang mee. Echter zijn er container ombouwen waarbij het kunststof verkleurt door de zon. Dit wil je natuurlijk voorkomen omdat de container ombouw hierdoor snel lelijk kan worden.

Inclusief montage materiaal

Wanneer je een container ombouw gaat aanschaffen, is het prettig als het montage materiaal en hang- en sluitwerk worden meegeleverd. Je wilt meestal voorkomen dat je dit nog zelf aan moet schaffen. Bij het aanschaffen van een container ombouw is het daarom verstandig om er op te letten of deze materialen mee worden geleverd.

Beoordelingen

Kijk je op internet naar het aanbod container ombouwen dan valt het direct op dat er best wat kwaliteitsverschillen zijn. Veel container ombouwen krijgen van kopers op internet een lage beoordeling. Echter zijn er ook container ombouwen die hoog door gebruikers worden beoordeeld.

Heb je een container ombouw op het oog, lees dan eerst wat gebruikers over het product zeggen.

Wat kost een container ombouw voor 3 containers?

Een container ombouw voor 3 containers heb je vanaf enkele honderden euro’s. De prijs varieert gemiddeld tussen de 250 en 1100 euro. Het grote prijsverschil zit voornamelijk in de gebruikte materialen en de kwaliteit van de container ombouw.

Een container ombouw van meer dan 1000 euro is meestal gemaakt van hoogwaardig hout en voorzien van een metalen frame. Dit maakt de container ombouw erg robuust.

Als ik je een tip mag geven, adviseer ik je niet om een laaggeprijsde container ombouw te gaan. In de meeste gevallen zijn deze minder stevig en hebben ze een kortere levensduur. Wanneer je investeert in een duurzame container ombouw kun je er meer dan 10 jaar plezier van hebben!

Waar kopen?

Een container ombouw voor 3 containers vind je vaak niet in een tuincentrum. De meeste container ombouwen worden online verkocht. Het grote voordeel van het online bestellen is dat het product bij je thuis wordt bezorgd. Hierdoor hoef je deze niet zelf te vervoeren. De meeste container ombouwen voor 3 containers hebben een flink formaat en zijn beste zwaar.

Via de onderstaande websites worden regelmatig container ombouwen verkocht.

Bol.com

Een platform waar veel containers ombouwen worden verkocht is bol.com. Dit heeft bol.com te danken aan het grote aanbod container ombouwen. Het voordeel van bol.com is dat veel kopers een beoordeling achterlaten, hierdoor kun jij zien wat andere van het product vinden.

Wanneer je een container ombouw bij bol.com bestelt, wordt deze meestal binnen enkele werkdagen bij je thuis bezorgd.

Bekijk het aanbod op bol.com!

Intergard

Intergrad is een webshop met het grootste aanbod aan tuinartikelen. Ze hebben in het assortiment o.a. bestrating, tuinhuizen en schuttingen. In het assortiment van Intergard zitten ook enkele container ombouwen.

Bekijk het aanbod op Intergard!

TuinChamp

TuinChamp heeft in het assortiment diverse tuinafscheidingen en tuinbakken. In het assortiment zitten ook enkele container ombouwen. TuinChamp staat er om bekend dat ze hoogwaardige kwaliteitsproducten leveren. Bovendien kunnen ze producten snel leveren. Voor 15.00 uur bestelt is meestal de volgende dag al in huis!

Bekijk het aanbod op TuinChamp!
Thijs
 

Met mijn jarenlange ervaring als hovenier probeer ik er voor te zorgen dat jij het beste uit je tuin kunt halen!

>