Minitree fruitboom het perfecte cadeau

Ben je op zoek naar een cadeau voor een verjaardag, geboorte, vader- of moederdag of een andere bijzondere gelegenheid? Een Minitree fruitboom is het perfecte cadeau om iemand te verrassen. Bovendien is het een tastbaar cadeau en kan de boom ook in pot of in een kleine tuin worden geplant. Jaarlijks krijgt de boom vruchten en bloesem, waardoor er vaak aan je wordt gedacht. Een bijkomend voordeel is dat de fruitboom netjes wordt verpakt en naar het opgegeven adres wordt gestuurd. Zelf inpakken is niet nodig, ideaal dus!

Minitree

Appelboom

Het bedrijf MiniTree

MiniTree is een Nederlands bedrijf dat zich sinds 2010 richt op goede kwaliteit fruitbomen voor voornamelijk de consumentenmarkt. Inmiddels heeft het bedrijf veel succes met de verkoop van de kleine fruitbomen. Het is een prima cadeau om iemand te verrassen. MiniTree is ook populair bij bedrijven. De fruitbomen worden regelmatig als (kerst)geschenk gegeven aan werknemers.

Minitree appelboom

De Minitree kan worden aangeplant in de tuin in de volle grond. Hiernaast is de Minitree geschikt voor in de pot, waardoor je deze op het terras of balkon kunt zetten. Het is wel belangrijk dat de Minitree buiten staat. De boom heeft kou en bestuiving van insecten nodig om vruchten te kunnen ontwikkelen. Staat de boom buiten dan kun je in het najaar genieten van de lekkere appels. Wanneer de MiniTree wordt geleverd, is deze ongeveer 80-100cm hoog. Het eerste jaar komen er nog geen of weinig appels aan.

Volle grond

In de volle grond wordt de Minitree ongeveer 2  meter hoog en 40 tot 50 centimeter breed. De fruitboom heeft dus ongeveer 40 tot 50 centimeter ruimte nodig om te groeien. In bijna iedere tuin is hier wel ruimte vrij voor te maken.

Pot

De Minitree groeit prima in een pot. Hoe groter de pot hoe beter de boom het water op kan nemen. Er wordt aangeraden om minstens een pot van 40-50 liter te nemen. Deze buitenbloempot van ELHO is hiervoor geschikt. Zorg ervoor dat je de boom in droge periodes voldoende water geeft als deze in een pot staat.

Fruithaag

Door meerdere fruitbomen naast elkaar te planten, is het zelf mogelijk om een fruithaag te maken. In de bloesemtijd ziet dit er erg fraai uit.

Verpakkingen

Een Minitree kan cadeau worden gedaan met bijzondere gelegenheden. Per gelegenheid is er een speciale verpakking met bijbehorende tekst erop.

Huwelijksboom

Dit is een ideaal cadeau om een bruidspaar te verrassen. Het is net wat anders dan een bos bloemen en het bruidspaar heeft er jaren plezier van.

Geboorteboom

Bij de geboorte van een kind is het leuk om een Minitree cadeau te doen. Wanneer het kind wat ouder is geworden, kan hij of zij zelf appels plukken van de boom die hij of zij van jou heeft gekregen.

Nieuwe woning

Wanneer iemand een nieuwe woning heeft, kan er soms nog wel wat nieuwe planten in de tuin of terras nodig zijn. Een Minitree cadeau doen zorgt er in ieder geval voor dat er in het voorjaar iets bloeiends in de tuin staat.

Bedankboom

Wil je iemand bedanken dan kan dat met het geven van een Minitree. De boom geeft jaarlijks appels daarom is het een mooie manier om deze dankbare boom cadeau te doen.

Felicitatieboom

Jarig, jubileum, geslaagd of een andere reden om iemand te feliciteren? Dit kan met de felicitatieboom. Op de verpakking staat de tekst ‘gefeliciteerd’

Geschenkboom

Wil je iemand de boom cadeau doen dan is het mogelijk om de boom te bestellen in een standaard verpakking. Op de verpakking staat een afbeelding en de naam van de boom. De Minitree kun je iemand cadeau doen om te verrassen op bijvoorbeeld vader- of moederdag of als kerstgeschenk.

Appelvorming

Met een beetje geluk krijgt de boom het eerste jaar al één of enkele appels. Dit is afhankelijk van de bestuiving. Naar mate de boom groter wordt, zullen er elk jaar meer appels aan de boom komen.  De boom staat graag op een zonnige plek en niet in de tocht. Wanneer de boom in het voorjaar bloesem heeft en het gaat vriezen, dek de bloesem dan goed af. Doe je dit niet dan is er een kans dat er minder of geen appels aan de boom komen.

Kopen

De Minitree kun je makkelijk online bestellen en wordt binnen enkele werkdagen netjes thuis geleverd in de gekozen verpakking. Klik hier om een keuze te maken uit de verpakkingen en om de Minitree te bestellen.

Thijs
 

Hoi, ik ben Thijs en heb +10 jaar ervaring als hovenier. Met behulp van mijn tips probeer ik er voor te zorgen dat jij het beste uit je tuin kunt halen! Heb je vragen? Laat het gerust weten in een reactie!

>