Tuinidee korting? Bied mee en bespaar tot wel 20 euro

Tuinidee korting? Dat is zeker mogelijk! In dit artikel laten we zien hoe je Tuinidee kaarten kunt kopen met korting! Tuinidee wordt in 2019 gehouden op 21 t/m 24 februari in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Wil je graag tuintips ontvangen dan is een bezoek aan Tuinidee zeker de moeite waard! Je ziet namelijk veel inspiratietuinen en kunt advies vragen aan diverse tuinexperts.

Tuinidee korting

Wat is Tuinidee

Tuinidee is een van de grootse tuinbeurzen in Nederland en wordt gehouden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. In de grote hallen worden verschillende tuinen uitgelicht.

  • Groen Welkom (je krijgt direct een vakantiegevoel)
  • Alles over moestuinen
  • Gezonde tuin
  • Onderhoudsvriendelijke tuinen
  • Kindertuinen
  • Postzegeltuinen
  • Ecologische tuinen

Waarom naar Tuinidee?

Wil je graag wat inspiratie op doen om je tuin opnieuw aan te leggen, te renoveren of te onderhouden dan ben je bij Tuinidee op het juiste adres. Je ziet namelijk veel voorbeeldtuinen en er lopen veel professionals zoals tuinontwerpers en hoveniers (tuincoaches) rond die jou kunnen helpen met vragen.

Verder zijn er diverse workshops en presentaties te volgen van bekende en minder bekende tuinexperts.

Tuinidee korting

Op Ticketveiling is het mogelijk om te bieden op tickets voor Tuinidee 2019. Er kan bijna ieder uur geboden worden op twee tickets voor Tuinidee 2019 t.w.v. 33 euro. Heb je geluk dan kun je hier zeker 20 tot 25 euro mee besparen!

Voor dat je mee kunt bieden bij ticketveiling moet je eerst een profiel aanmaken. Het aanmaken van een profiel is gratis en is binnen enkele minuten gebeurd. Hierna kun je direct aan de slag met bieden op de tickets voor Tuinidee.

Het bieden op de tickets hoeft niet veel tijd te kosten. Je kunt met automatisch bieden een bedrag instellen waarvoor jij de kaarten wil hebben. Het systeem biedt dan automatisch 1 euro hoger, tot het door jou opgegeven bedrag. Je hoeft dus niet steeds handmatig een bod in en voeren en ernaast te blijven zitten.

Op Ticketveiling worden de kaarten aangeboden zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij.

Kaartjes kopen voor Tuinidee 2019?
Klik hier om mee te bieden!

Kinderen gratis

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar Tuinidee 2019. Wil je gezellig met het gezin een dagje weg. Dan is Tuinidee een leuk dagje uit. Voor kinderen is hier ook genoeg te zien en te beleven. Bijvoorbeeld in de hoek speciaal ingericht voor kindertuinen.

Meer tuintips ontvangen?

Meer tuintips ontvangen? Misschien zijn de onderstaande tips wel interessant!

  • Bezoek eens de Tuinen van Appeltern. Hier zie je ruim 200 voorbeeldtuinen met beplanting, sierbestrating en andere materialen. Via deze website kun je goedkoopste tickets aankomen en wel meer 10 euro besparen!
  • Ontvang nu het tijdschrift Tuinseizoen en profiteer van de actie (ruim 40% korting op de winkelprijs). Ook een leuk idee om dit iemand cadeau te doen!

Thijs
 

Hoi, ik ben Thijs en heb +10 jaar ervaring als hovenier. Met behulp van mijn tips probeer ik er voor te zorgen dat jij het beste uit je tuin kunt halen! Heb je vragen? Laat het gerust weten in een reactie!

>